För förskola

Hej alla pedagoger! Här finns material för er att ladda ner och använda som underlag eller inspiration i erat arbete med barnen. Har ni önskemål, tankar eller vill dela bilder om hur ni jobbar med Mamma Mu och Kråkan på er förskola. Hör gärna av er!

Lek-teman

Här finns ett gäng med lek-teman samlade. Det är texter skrivna av Jujja själv som kan inspirera till lek, samtal, rita, måla, sjunga, bygga, göra utställningar eller utflykter av olika slag.
Läs mer

Fördjupningsmaterial

Här kan ni ladda ned underlag med fördjupningsmaterial till den senaste boken med Mamma Mu och Kråkan som heter ”Mamma Mu blir ledsen”.
Ladda ned 

Pyssel

Här finns fina pyssel och kluriga korsord ni kan skriva ut
själva och låta barnen göra.
Ladda ned

Låttexter

Här finns massor av låttexter samlade med texter och rörelser till flera av Jujja och Tomas Wieslanders kända barnsånger.
Läs mer

Frågesport

Hur mycket kan ni om Mamma Mu och Kråkan? Här finns en klurig frågesport ni kan skriva ut och sätta upp med frågor om Mamma Mu och Kråkan.
Ladda ned

 

Sångvideos

Här finns ett gäng sångvideos med animerade filmer
till gjorda av Klara Nordin Stensö.
Läs mer

 

Rörelsepauser med Friskis&Svettis

Använd er av Friskis&Svettis rörelsepauser som vill få barn att vilja röra på sig tillsammans med Mamma Mu och Kråkan!
Läs mer

Samlingsaffisch

Ladda ned en affisch till klassrummet med Mamma Mu och Kråkan!
Ladda ned

Era bilder

Vi älskar att se era bilder hur ni jobbar med Mamma Mu och Kråkan i förskolan! Här nedan samlar vi era bilder så ni kan inspireras av varandra.
Vill du dela bilder från er förskola och erat arbete med Mamma Mu och Kråkan? Maila gärna foton och berätta hur ni jobbat till info@mammamu.se