Sagoläsning med Jujja Wieslander på Bokslukaren i Stockholm

Lördag 10 februari kl 13:00 kommer Jujja till Bokslukaren!

Jujja läser nya Mamma Mu-boken Mamma Mu blir ledsen. Mamma Mu och Kråkan står och tittar ut på lagårdsbacken när Lina kommer ut med pannkakor. Kråkan blir alldeles till sig. Efter det bryr sig Kråkan bara om Lina. Det är som om Mamma Mu inte finns. Kråkan kallar Lina ”sin enda vän.” Då blir Mamma Mu ledsen.

Mamma Mu och Kråkan är två av våra mest älskade barnbokskaraktärer. I Mamma blir ledsen tycker Kråkan att det är orättvist att Mamma Mu aldrig kommer och hälsar på honom i kråkboet. Det är alltid han som kommer till henne! Kanske har Kråkan rätt? En varm berättelse om vänskap och försoning.

Rekommenderad ålder från 3 år. Gratis entré, ingen föranmälan. Mer information på bokslukaren.cpm