Kom och fira Stora Barnboksdagen i Stockholm!

Tillsammans med Akademibokhandeln Mäster Samuelsgatan i Stockholm bjuder barnboksförlagen Lilla Piratförlaget, Alfabeta, Bonnier Carlsen, Rabén & Sjögren, B Wahlströms, Natur & Kultur, Opal och Berghs in till en fullspäckad dag med barnens favoriter.

Söndagen den 28 januari bjuds det på både scenprogram och aktiviteter på Akademinbokhandeln! En dag fullspäckad med barnens favoriter, med både högläsning och liveteckning, singalong med Mamma Mu och Kråkan, tipspromenad, skattjakt, pyssel och mycket mer. Medverkande författare och illustratörer blir bland andra Jujja Wieslander, Sven Nordqvist, Maria Nilsson Thore,Fredde Granström, Johanna Schreiber och Frida Malmgren, Josefine Sundström och Emma Göthner och Bland drakar och dragqueens. Dessutom singalong med Mamma Mu och Kråkan, tipspromenad, pyssel, tatueringsstudio, skattjakt och mycket mer!

Varmt välkomna till Akademibokhandeln Mäster Samuelsgatan i Stockholm, söndag 28 januari 12:00–15:00. Hoppas vi ses!