Mamma Mu och Kråkan-veckor på Junibacken

I samband med att den nya filmen ”Vem är du, Mamma Mu?” har premiär så firar vi med Mamma Mu och Kråkan-veckor på Junibacken. Mellan 25/8 till 8/9 kan du gå på kråkjakt, tipspromenad och den 8/9 kan du träffa Jujja Wieslander, författaren till böckerna om Mamma Mu och Kråkan!

Gå på Kråkjakt 

Kan du hitta kråkorna som flyger omkring på Junibacken? Under perioden 25 augusti – 8 september kan du gå på kråkjakt! För att vara med hämtar du din tävlingstalong i bokhandelns kassa. Kråkjakten pågår runt om i huset och när du hittat alla kråkorna lämnar du in din talong i lådan i bokhandeln. Varje dag dras en vinnare (kontaktas efter 8/9) som vinner 2 st fribiljetter till Junibacken! Lycka till! 

Tipspromenad

Vad vet du om Mamma Mu och Kråkan? Gå tipspromenaden runt om i huset och briljera i dina kunskaper eller lär dig massor! Varje dag dras en vinnare (kontaktas efter 8/9) som vinner fyra stycken biobiljetter. Lycka till!

Read hour med Jujja Wieslander

Den 8/9 kommer Jujja Wieslander, författaren till böckerna om Mamma Mu och Kråkan till Junibacken. Det blir högläsning och signering, varmt välkomna!

Text från junibacken.se