Mamma Mu och Kråkan på Barnkalasfestivalen!

I sommar åker Sveriges största barnkalasfestival på turné i hela landet. Barnkalasfestivalen är precis vad det låter som. En blandning av barnkalas och festival dit alla är välkomna, stora som små. Med en blandning av barnkalas och festival så får besökarna följa med in i en förtrollande värld tillsammans med några av våra mest folkkära barnkaraktärer. 

Mamma Mu och Kråkan kommer tillsammans med Pettsson, Findus och många fler turnera runt i sommar på Barnkalasfestivalen! Det blir en minishow där barnen kan sjunga och dansa till Veckovisan, Vipp på rumpan affärn och andra klassiska sånger! Det blir hela 14 stopp under juni, juli och augusti. För att få mer info om när Mamma Mu och Kråkan kommer till just din stad och biljetter klicka HÄR!

Foto: Kulturaktiebolaget instagram