”Mamma Mu hittar hem” – en musig biosuccé!

Den andra filmen om Mamma Mu och Kråkan har haft premiär och ligger högt på biotoppen. En rolig, färgsprakande och varm, ny långfilm om den populära och älskade Mamma Mu och Kråkan. En film om två väldigt olika vänner som utforskar och upplever livets stora mirakel tillsammans.

De är goda vänner men ett omaka par. Kon Mamma Mu är glad och lekfull och äventyrslusten, åker skateboard och vattenrutschkana. Kråkan är ängslig och vill ha lugn och ro. Mamma Mu vill ut i världen. Kråkan, som bara rört sig mellan grannstäderna Sandviken och Gävle, tycker det är tryggast att stanna hemma. Till deras gård kommer en stork. En flyttfågel som sett öknar och Eiffeltornet och berättar med charm och entusiasm. Mamma Mu blir lycklig över den nya vännen. Kråkan blir svartsjuk och bitter. Efter böckerna av Jujja och Tomas Wieslander. Regi Christian Ryltenius, med röster av Rachel Molin, Johan Ulvesson, Tiffany Kronlöf. (Text från Aftonbladet)

Rekommenderas från 3 år.

★★★★ ”Mamma Mu är som en svensk motsvarighet till Nalle Puh: tillbakalutad, spontan – och djupt insiktsfull.” – Sydsvenskan

★★★★ ”Underhållande familjefilm om äventyrlig ko och flygrädd kråka.” – Aftonbladet

FILMFAKTA
Regissör: Christian Ryltenius, Tomas Tivemark
Land: Sverige
År: 2021
Längd: 66 minuter
Språk: Svenska
Textning: Svenska
Genre: Animerad familjefilm
Åldersgräns: Barntillåten
Premiär: Fre 9 sep
Distributör: SF Studios

Boka era biljetter idag!