Mamma Mu kommer till Barnboksfestival!

Söndagen 22 maj under Stockholm Bokhelg bjuder Rabén och Sjögren tillsammans med de andra barnboksförlagen och Tranströmerbiblioteket in till världens härligaste barnboksfestival på Medborgarplatsen!

Det blir ett späckat scenprogram med några av Sveriges populäraste författare och illustratörer; högläsning, live-ritning, musik och dans! Vi bjuder på kramiga maskotar, pyssel, tipspromenad, fiskdamm och många andra roliga aktiviteter. Gratis och öppet för alla!

Meet & greet med Jujja och Sven Nordqvist. Mellan 12-13 kan ni få era Mamma Mu-böcker signerade och passa på att prata med Jujja och Sven. Mamma Mu & Kråkan-figurerna kommer även vara på plats för mjuka kramar och idolbilder under dagen 10-16!

Länk till Facebookevenemanget med mer info om festivalen hittar ni här.