Påsklov med Mamma Mu & Kråkan på Junibacken

Mamma Mu & Kråkan kommer till Junibacken! Det blir roliga aktiviteter i huset för hela familjen under perioden 5-24 april! Bland annat kan du besöka Mamma Mus pysselhörna och gå på kråkjakt. Paviljongen är pyntad och i bokhandeln finns en mysig läshörna. Och vet du vad…, på påskdagen kommer Mamma Mu och Kråkan på besök, då kan du träffa dem i huset under hela dagen. Så spännande, varmt välkommen!

Pyssel i Paviljongen 

I Paviljongen blir det knep och knåp och annat roligt pyssel från Mamma Mu och Kråkan. Lös korsord, hitta de saknade orden och måla en teckning i vårens alla färger att ta med hem!

Mamma Mus läshörna i bokhandeln  

Ta en paus i vår mysiga läshörna som Mamma Mu och Kråkan har pyntat lite extra under denna period. De har även lämnat berättelser från deras äventyr tillsammans, en perfekt stund för att sträcka på benen och ta en välbehövlig paus från all fartfylld lek!

Gå på Kråkjakt 

Kan du hitta kråkorna som flyger omkring på Junibacken? För att vara med i jakten hämtar du din svarstalong i bokhandelns kassa. Kråkjakten pågår runt om i huset och talongen lämnas sedan tillbaka i bokhandeln där du får den rättad. Lycka till!

Träffa Mamma Mu och Kråkan

Ja, det stämmer! På påskdagen (17 april) så får Junibacken finbesök av Mamma Mu och Kråkan. Träffa dem i huset mellan klockan 10:00-16:00. Spännande, det vill du inte missa!

Vinn en STOR Mamma Mu 

I huset väntar en spännande tävling med utlottning av en väldigt STOR Mamma Mu-gosedjur. Mer information om denna tävling kommer längre fram… 

Läs mer på Junibackens hemsida!