En bok för alla släpper ”Lillebror och Nalle” i nyutgåva

Lillebror och Nalle” var den första boken i serien om Lillebror och släpptes 1993 av Jujja och hennes dåvarande man Tomas Wieslander. Nu 29 år senare släpper förlaget En bok för alla boken i en ny upplaga!

Varje kväll vid läggdags berättar Lillebror om sin dag för Nalle. Om hur han nästan lärt sig simma eller hur han försökt springa uppför ett träd. De vardagsnära berättelserna i korta kapitel har en lugn och varm ton som gör dem särskilt lämpade för den viktiga stunden vid läggdags. Här finns en fingertoppskänsla för allt det fantastiska och spännande i barnets värld, där en till synes liten händelse kan visa sig vara det största äventyret. Somna tryggt tillsammans med Lillebror och Nalle. Boken är illustrerad av Olof Landström är passar barn mellan 3-6 år.

Läs mer om En bok för alla och nya boken på deras hemsida!

Psst! Just nu tävlar vi även ut tre ex av boken på vår instagram! Vi drar tre vinnare torsdagen 17/3. Var med och tävla här!