Fler föreställningar med Comedy Art Theatres ”Mamma Mu bland Kråkor och Tigrar”

Foto: Tom Gagner

Comedy Art Theatre är tillbaka med sin föreställning ”Mamma Mu bland Kråkor och Tigrar” igen! Föreställningen är en dramatisering av några av berättelserna ur boken ”Mamma Mu och Kråkan”, skriven av Jujja och Tomas Wieslander. Spelad av Åsa Wågman och Peter Sjöstrand.

Föreställningen innehåller sång och musik av Jujja & Tomas Wieslander. Vi får höra om när Kråkan flög till djungeln och såg ett pommes frites, om när Mamma Mu varit i stan och ätit upp alla blommor på gågatan – och se när Kråkan leker tiger och smyger på både Mamma Mu, bonden och ankorna.  Och så får vi veta vad storkar orkar – och vilka bokstäver som blir TRAKTOR. Vi får följa med Mamma Mu till biblioteket och så leker vi vipp-på-rumpan-affärn. Och naturligtvis ska vi åka tigertåg. Tuuut! Morr!

Hitta dina biljetter här!

Lämplig ålder: 2-7 år.
Förlag: Columbine Teaterförlag.

Foto: Tom Gagner

Lämna en kommentar