Tredje boken för de yngsta Mamma Mu-läsarna

Mamma Mu vill leka med Kråkan. Hon vill bygga snögrotta, plocka vitsippor och gunga, men Kråkan har aldrig tid. Han håller på med något mycket hemligt. Hur ska Mamma Mu orka vänta? ”SEN” är ju så tråkigt!

Kråkan säger SEN är den tredje boken för de allra yngsta Mamma Mu-läsarna. Sedan tidigare finns Kråkan säger INTE och Kråkan säger AKTA utgivna.

”Som vanligt bjuds vi på Sven Nordqvists fantastiska, detaljerade bilder och Jujja Wieslanders klokheter och roliga och träffande dialog. Trots att det hela måste hållas kortfattat på grund av målgruppen, lyckas man med att förmedla Mamma Mus frustration och otålighet och Kråkans stress och jäkt på ett helt suveränt sätt. Kråkan säger sen! rekommenderas varmt till alla, inte bara små och stora Mamma Mu-fans! Helhetsbetyg: 5” Mia Mårtensson, BTJ