Teater Pero sätter upp ”Mamma Mu bygger en koja”

Foto: Jonas Jörneberg

Den 2a oktober på Teaterverket Svea, Sveavägen 114 är det dags för Teater Peros uppsättning ”Mamma Mu bygger en koja” att ha premiär!

Ett kraxigt relationsdrama för alla från 4 år om bakåtsträvaren som tror att kor inte kan bygga kojor och den nyfikna och kreativa livsnjutaren som visar på motsatsen. Allt är ju möjligt. Tillsammans. Mamma Mu vill mycket mer än vad kor brukar vilja och hon låter sig inte begränsas av någon, inte ens en kraxande kråka. Men med humor och uppfinningsrikedom visar Mamma Mu var skåpet ska stå!

Vi på Teater Pero känner oss besjälade med denna lantbruksrebell till ko som ständigt hittar inspiration i barnen och deras lekar. Mamma Mu är en sann förebild! Denna klassiker utmanar oss i våra favoritkompetenser; musik och rörelse. Vi presenterar stolt helt nyskriven musik av Ulf Eriksson.

Föreställningen kommer att spelas på två scener i Stockholm under hösten (Teaterverket på Sveavägen och Playhouse Teater på Drottninggatan) men även på turné över hela landet. Hitta biljetter här!

Regi & scenografi: Peter Engkvist
På scen: Ulf Eriksson, Baura L Magnúsdóttir, Magnus Lundblad
Musik: Ulf Eriksson
Kostym: Lina Serning
Ljus: Wilhelm Belin
Efter en bok av Jujja och Tomas Wieslander med illustrationer av Sven Nordqvist

Foto: Jonas Jörneberg

Lämna en kommentar