Framflyttad premiär för ”Mamma Mu hittar hem”

Bild: SF Studios

Premiären för den nya filmen ”Mamma Mu hittar hem” hade enligt plan haft premiär den 11 februari 2022. Men på grund av rådande omständigheter och restriktioner har premiären blivit framflyttad till 9 september 2022.

När en världsvan stork dyker upp på gården får Mamma Mu anledning att ställa sig frågan: vad är egentligen ett hem? Hur kan hon veta att just hagen och gården där hon är nu är hennes hem? Tänk om det finns något bättre någon annanstans i den stora, stora världen. Kråkan kämpar för att visa sin vän att gräset inte är grönare på andra sidan landsvägen – men ibland måste man gå vilse för att hitta hem.”Mamma Mu hittar hem” är en rolig och sprakande långfilm för hela familjen!

I rollerna:
Mamma Mu: Rachel Mohlin
Kråkan: Johan Ulveson
Storken: Tiffany Kronlöf

Manusförfattare: Peter Arrhenius
Regissör: Christian Ryltenius, Tomas Tivemark
Producent: Filippa Torstensson

Se trailern här!