Mamma Mu och Kråkan i samarbete med Friskis&Svettis

Foto : Rickard Kilström

Gör som Mamma Mu och Kråkan och rocka loss med Friskis nya rörelsepauser för barn 2-6 år och vuxen tillsammans. Perfekt för förskolan eller varför inte vardagsrummet?

Att rörelse ska vara roligt och lättillgängligt för alla har varit Friskis&Svettis budskap i över 40 år. Lika länge har Mamma Mu och Kråkan, i visor, böcker och filmer, uppmuntrat barn att hitta sin rörelseglädje i tidig ålder. Nu gästar de folkkära karaktärerna tre digitala rörelsepauser i Friskis&Svettis regi, nästa paus släpps under hösten 2021. Vi hoppas få hela familjer och förskolor att rocka loss tillsammans med oss! 

–  Vi hoppas få hela familjer och förskolor att rocka loss tillsammans med oss, Mamma Mu och Kråkan. Först ut är rörelsepausen “Tokspring och sväng” som är både lekfull och pulshöjande, säger Nina Forsberg, träningsutvecklare på Friskis&Svettis.

Stillasittandet hos barn har ökat extra mycket de senaste åren. Coronapandemin har dessutom gjort att många aktiviteter ställs in och hela familjer rör sig mindre i vardagen.

Mer information hittar du på Friskis&Svettis hemsida!

Foto: Rickard Kilström